Személyi edzőink
Személyi edzőinkkel közösen igyekszünk kialakítani egy új, egyszerűbb, átláthatóbb rendszert - többek között abból a célból, hogy Ti is egyszerűbben tudjatok magatoknak edzőt választani, leendő edzőtökkel megismerkedni. A lista nem teljes. A teljes névsort megtaláljátok a recepción!

Akik segítenek Neked céljaid elérésében

Magó Ivett
Magó Ivett
Magó Ivett vagyok, 23 éves, személyi edző és korcsolya oktató. 18 éve foglalkozom a sporttal, mely jelenleg is a mindennapjaimat teszi ki tanulmányaim és a munkám révén is. Kiskoromtól kezdve rengeteg sportban próbáltam ki magam, ilyen például az atlétika, labdarúgás, kézilabda, néptánc, úszás, távlovaglás, melyeket mind versenyszerűen űztem. 5 éves korom óta szinkronkorcsolyázom, melyet immár 5 éve oktatok is. Edző termi edzéssel 7 éve foglalkozom, 2021. augusztusától pedig dolgozom is a szakmában Pécsen a Professor’s Gym-ben. Jelenleg versenyfelékszülést folytatok testépítés- fitness sportágban.

Elérhetőség:
mago.ivett@gmail.com
+3670/2456175
fb.com/ivett.mago
instagram.com/mago.ivett/
Németh Gréta
Németh Gréta
Németh Gréta vagyok, a Pécsi Tudományegyetem negyedéves testnevelő tanárszakos hallgatója. Gyerekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben a sport, számos sportágban kipróbáltam magam (kötélhajtás, röplabda, távgyaloglás), 4 éve pedig rendszeresen súlyzós edzésekkel tartom formában magam. Tanulmányaim mellett a PTE TTK Sporttudományi és Testnevelési Intézet által szervezett OKJ Sportedző Képzésen szereztem Testépítő-Fitnesz irányultságú edzői végzettséget, így lassan egy éve foglalkozom személyi edzéssel, mellyel célom a mozgás megszerettetése, rendszeresítése, egy aktívabb és minőségibb élet megteremtése a vendégeim számára. Amennyiben fogyni, izmosodni, formálódni, vagy egy új edzésformába szeretnéd kipróbálni magad, fordulj bátran hozzám és kezdjünk el közösen dolgozni!

Elérhetőség:
gretus025@gmail.com
+3620/4764788
Szalai Judit
Szalai Judit
Szalai Judit vagyok, személyi edző. 2017-ben végeztem a PTE TTK-n testnevelő-edző szakon. Már a gimnáziumi és egyetemi éveim alatt is edzőként dolgoztam. Számos általános iskolában tartottam torna edzést gyerekeknek, ez a sportág áll hozzám a legközelebb, mivel jómagam is tornáztam a gimnáziumi éveim alatt. Miután elvégeztem az egyetemet, testnevelő tanárként helyezkedtem el egy kertvárosi általános iskolában. Szuper élmény volt a közoktatásban is kipróbálni magam, de mivel meglévő státuszra vettek fel, ami egy év után meg is szűnt, így más munka után kellett néznem. Így esett a választásom a személyi edzésre. Úgy gondoltam, hogy az edzések megtartásában már jó pár évnyi tapasztalat áll a hátam mögött, és mivel eddig gyerekekkel dolgoztam, most szívesen foglalkoznék felnőttekkel is. 2017 óta végzek edző termi edzést itt a Professor’s Gymben, 2019 óta pedig a szakmai csapatot erősítem. Nagyon jó érzés másokat segíteni a vágyott forma elérésben, és néha egészen elképesztő, hogy kiben milyen erőtartalékok kerülnek mozgósításra egy-egy edzés során. Nekem pedig mindig nagyon megtisztelő az, hogyha valaki engem kér fel arra, hogy kísérjem ezen az úton. Keress bátran, ha úgy szeretnél fejlődni, hogy közben jól is érzed magad, miközben az osztatlan figyelmemmel támogatlak. Az egyik legnagyobb szabadság az életben, ha az ember azt csinálhatja, amit igazán szeret!

Elérhetőségek:
+3630/769-3612
szalaijudit94@gmail.com
FB: Szalai Judit-személyi edző
IG: szalaijudit¬_coach
Németh Gergő
Németh Gergő
Németh Gergő vagyok, leendő testnevelő tanár, illetve személyi edző. A sporttal már nagyon rég, 6 éves koromban megismerkedtem. Több mint 15 év versenyszerű Judo után belekóstoltam a Brazil Jiu-Jitsu világába is. Elsőként csak kiegészítő tevékenységként volt jelen az életemben a konditeremben végzett edzés, azonban mára már teljes mértékben a mindennapjaim részévé vált, hiszen mára ez nem csak a hobbim, hanem a foglalkozásom is lett. Ha célod egy új mozgásforma megismerése, az általános fittség kialakítása, az egészség megőrzése, az izomtömeg növelése, az általános erőfejlesztés, vagy már a meglévő sportágad kiegészítése, hogy még felkészültebb legyél, akkor jó helyen jársz! Azt garantálni tudom, hogy teljes odafigyelés mellett a lehető legjobb, kötetlen hangulatban végezhetjük együtt az edzéseket. Ha felkeltettem az érdeklődésed és szívesen dolgoznál velem együtt, akkor keress bátran, arra fogok törekedni, hogy kihozzam belőled a maximumot!

Elérhetőségeim:
ngergo.training@gmail.com
+36307695332

Edzések, versenyek, egyéb képek